Travertin onderhoud

Alles over Travertin onderhoud van de Marmer Specialist

Travertin onderhoud is heel belangrijk wanneer u wilt blijven genieten van een mooie, duurzame en bijzondere vloer. Steeds meer mensen kiezen voor een natuurstenen vloer. Het is niet alleen een prachtige keuze, maar ook een keuze voor heel lange tijd. Vloeren van natuursteen kennen een lange levensduur, waardoor u jarenlang niet hoeft na te denken over een nieuwe vloer. Wel is het altijd belangrijk om een natuurstenen vloer goed te laten onderhouden. Dit geldt ook voor een travertin vloer. U bent bij de marmer specialist aan het juiste adres voor professionele zorg en aandacht voor uw travertin vloer.

Een vloer van travertin schoonmaken

Travertin schoonmaken kan niet zomaar met iedere soort schoonmaakmiddel. Toch is het wel belangrijk om de vloer van travertin op regelmatige basis te reinigen. De dagelijkse reiniging kan eenvoudig met water en een dweil, maar dit is niet voldoende om de vloer echt volledig schoon te houden. Travertin is een materiaal dat valt onder de soorten kalksteen. Hieronder vallen onder meer ook onyx en marmer. Deze varianten zijn in het bijzonder gevoelig voor zure reinigingsmiddelen, zoals azijn. Een vloer van travertin reinigen met een zuur reinigingsproduct kan zorgen voor schade aan de vloer. Een travertin vloer vraagt om een professionele reiniging en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kunt u wel en niet doen bij travertin reinigen?Travertin onderhoud

Er zijn natuurlijk een aantal zaken die u wel kunt doen om de vloer langere tijd mooi en schoon te houden. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met wat u vooral niet kunt doen met een vloer van travertin onderhoud. U kunt de vloer dweilen met water, een mild schoonmaakmiddel of met steenzeep. Na het reinigen is het belangrijk om grondig te spoelen met helder, schoon water. Droog de vloer door middel van deppen. U kunt gebruik maken van onder meer kleden, antislip matten en meubel onderzetters om de vloer te beschermen. Travertin reinigen doet u niet met azijn, citroensap op andere zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Gebruik ook geen schurende reinigingsmiddelen en kies ook niet voor het gebruik van ammoniak, bleekmiddel of andere chemicaliën.

Wij kunnen uw vloer van travertin behandelen

Een vloer van travertin behandelen gebeurt altijd het best door een professional. Een ervaren onderneming weet precies wat wel en niet mogelijk is. Daarnaast zorgt deze er uiteraard voor dat de juiste middelen worden gecombineerd met de juiste apparatuur en techniek voor een effectieve behandeling. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in travertin reinigen en behandelen, waardoor wij u altijd de garantie op een uitstekend resultaat kunnen bieden. Uiteraard verzorgen wij ook graag het travertin onderhoud tegen een vriendelijk tarief.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan

Heeft u een mooie vloer van travertin en is het nodig om deze te laten reinigen, behandelen en/of onderhouden? Wij staan voor u klaar. U kunt rekenen op een deskundige dienstverlening. Voor reiniging, behandeling en travertin onderhoud kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u eerst een persoonlijk advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Een gratis proefstuk?​

Laat je door ons terugbellen.

Scroll naar top