Marmer Polijsten

Alles over Marmer Polijsten van de Marmer Specialist

Laat uw natuurstenen vloer professioneel reinigen

Wanneer u ervoor kiest om uw natuurstenen vloer te laten polijsten, dan voorzien wij deze van een uiterst verfijnde afwerking. Nadat onze specialist klaar is met de behandeling oogt uw vloer weer als nieuw! Bovendien bent u ervan verzekerd dat dit resultaat zeer langdurig behouden blijft. Schakel de vakmannen van de Marmer Specialist in om het volledige onderhoud van uw vloer uit te besteden. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met het onderhouden en behandelen van natuurstenen vloeren, zoals marmer. Eerst zien dan geloven? Voordat wij beginnen doen wij gratis een proefstuk op locatie om u kennis te laten maken met de behandeling. Geeft u akkoord om door te gaan? Dan gaat de specialist direct voor u aan de slag!

Waarom marmer polijsten?

Vanzelfsprekend bent u zuinig op uw kostbare vloer en wilt u uw vloer natuurlijk langdurig mooi en kwalitatief goed houden. Om deze reden is het sterk aan te raden om al het benodigde onderhoud tijdig uit te (laten) voeren. Één van deze behandelingen is het polijsten van de vloer, ook wel zoeten genoemd. Dit geldt in het bijzonder voor vloeren van marmer, kalksteen, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Is uw vloer door langdurig gebruik dof geworden of zijn er kleine beschadigingen ontstaan? Dan is het polijsten van uw vloer misschien wel de uitkomst! Wij voorzien uw vloer graag van een zeer professionele behandeling, zodat uw natuursteen oogt en aanvoelt als nooit tevoren. Mogen wij langskomen om deze behandeling in uitvoering te brengen? Dan maken wij uw vloer egaler, stralender en gladder. Hierdoor verdwijnen alle oneffenheden, zonder dat we daarmee de vloer aan hoeven te tasten. Als resultaat beschikt u weer over een stralende vloer zonder krassen. Veel particulieren en bedrijven in heel Nederland zijn u al voorgegaan. Kiest u ook voor onze vakkundige aanpak?

Waarom u kiest voor de Marmer Specialist

  • Al 25 jaar ervaring
  • Liefde & passie voor het vak
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Door heel Nederland actief
  • Stofvrij werken & meubilair kan ik huis blijven
  • 100% tevredenheidsgarantie

Kies zelf uw gewenste mate van glans

De mate waarin wij uw vloer weer laten glanzen, is volledig afhankelijk van uw smaak en voorkeuren. Wij informeren u graag terplekke over de mogelijke variaties. Kiest u voor een hele lichte glans of gaat uw voorkeur uit naar een volledige hoogglans? Het fijne aan onze manier van werken is dat we het resultaat u direct kunnen tonen. Nodig ons uit zodat wij bij u op locatie een proefstuk van ongeveer 3m² kunnen behandelen ter demonstratie. Dit doen wij volledig gratis en zonder enige verplichting. Zo ziet u zelf met uw eigen ogen wat onze behandeling voor uw vloer kan betekenen. Wij kunnen naast marmeren vloeren ook vloeren van andere soorten kalksteen, travertin en Chinees & Belgisch hardsteen voor u polijsten. Voor vloeren van bijvoorbeeld gneis, graniet, kwartsiet en leisteen hebben we andere oplossingen.

Wilt u gratis en vrijblijvend een prijsopgave van ons ontvangen? Laat vandaag nog een bericht achter of neem contact met ons op. Alle soorten natuursteen zijn bij ons in goede handen!

Een gratis proefstuk?​

Laat je door ons terugbellen.

Scroll naar top