Marmer Afslijpen

Alles over Marmer Afslijpen van de Marmer Specialist

In het geval dat uw marmeren vloer “kaal” gelopen is of er diepere krassen en beschadigingen opzitten, dan kunt u ervoor kiezen om uw marmer weer in de oorspronkelijke staat te herstellen door middel van het marmer te laten slijpen of afslijpen. Deze behandeling is vergelijkbaar met het schuren van marmer, het grote verschil is de intensiteit van de behandeling. Het afslijpen van natuursteen is nodig wanneer de vloer erg ongelijk is of er ernstige beschadigingen zijn ontstaan. De Marmer Specialist is gespecialiseerd in het slijpen van uw marmer vloer en behandeld tevens alle andere soorten natuursteen.

Wat is marmer slijpen?

Bij het slijpen van marmer halen wij het minimale gedeelte van toplaag van het marmer. Het voordeel van het slijpen van de natuursteen is dat je in een nieuwe laag van het marmer komt, waar geen vlekken, krassen en kale plekken zichtbaar zijn. Daarnaast worden met het marmer afslijpen ook diepere krassen verwijderd en hoogteverschillen tussen de marmeren tegels weggenomen, waardoor de marmer vloer er weer uitziet als één geheel in plaats van meerdere losse tegels. Voordat deze techniek wordt toegepast wordt de vloer alvast voorbereid. Ook is het goed om te weten dat het marmer afslijpen geen op zichzelf staande behandeling is. Het beste is om vervolgens naderhand de vloer te polijsten, kristalliseren of impregneren. Zo krijgt de vloer ook haar glans weer volledig terug en is ze in de toekomst beter bestand tegen bijvoorbeeld vuil en vocht.

Na het marmer afslijpen uw vloer weer in nieuwstaat

Met deze complete set aan behandelingen en professionele technieken zorgen onze vakmannen er altijd voor dat u weer 100% tevreden bent met uw vloer en de vloer er weer uitziet als nieuw! Door de intensieve reiniging en juiste producten krijgt uw vloer de aandacht die ze nodig heeft. Zo bent u verzekerd van een langdurig mooie vloer. Het volledige marmer afslijpen onderhoud uitbesteden? Lees hier verder over wat wij voor uw natuursteen kunnen betekenen.

Voordelen de Marmer Specialist

Gratis Proefstuk: eerst zien dan geloven. We begrijpen maar al te goed dat u eerst met uw eigen ogen wilt zien hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat het resultaat is. Hierom bieden wij u ten alle tijden een gratis demonstratie bij u op locatie van de behandeling waar uw vloer behoefte aan heeft.

25 jaar ervaring: met ruim 25 jaar aan ervaring in de praktijk weten wij precies wat een vloer nodig heeft en hoe wij het beste resultaat kunnen leveren. In de 25 jaar dat wij met natuursteen aan het werk zijn hebben we zelfs de vloeren in de meest beroerde staat weten om te toveren tot de prachtige steen die het ooit was.

Vakkundige specialisten: met liefde en passie voor et vak gaan onze specialisten ook bij u aan de slag. We denken graag met u mee en kijken naar wat de gunstigste oplossing is voor u en uw vloer.

Stofvrij werken: sommige technieken zoals het schuren en marmer afslijpen van steen kunnen nogal wat stof veroorzaken. Gelukkig hebben wij professionele apparatuur dat ervoor zorgt dat dit stof direct wordt opgevangen en uw huis niet onder de behandeling lijdt. Mocht er wel het nodige op te ruimen of schoon te maken zijn, dan doen wij dat uiteraard voor u!

Meubilair kan in huis blijven: tijdens vrijwel iedere behandeling is het niet nodig om al het meubilair uit huis te plaatsen. Wij gaan zeer precies te werk, een grote verbouwing is dus niet nodig,

Operationeel door heel Nederland: of u nou in Friesland, op de Waddeneilanden of in Limburg een te behandelen vloer hebt, wij komen altijd! We zijn door heel Nederland operationeel en komen graag bij u op locatie langs!

Een gratis proefstuk?​

Laat je door ons terugbellen.

Scroll naar top